U hoort de stilte? Kan dat?
Ja en ook het klepperen van de ooievaars. Ze hebben zich genesteld op ons erf. Dit jaar is weer een jong grootgebracht.

Overtuig uzelf. Het Reestdal in Drenthe is een uitgestrekt en uniek natuurgebied. Het wordt beheerd door de stichting Het Drentse Landschap en Landschap Overijssel. Hier is het stil. Hier in Drenthe is het ‘s-nachts nog echt donker. Erve Hofstee heeft op haar terrein, grenzend aan de heide, drie luxe vakantiehuizen staan. Deze zijn geheel geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming. In elk jaargetijde is het hier goed vertoeven. Het uitzicht is adembenemend. Uw vakantie is geregeld. Hier komt u tot rust.

De wandelaar, de vogelaar, de lezer, de tekenaar, de keramist, de trimmer, de fietser kunnen hier hun hart ophalen. Drenthe is dé wandel- en fietsprovincie. Voor vissers is er op loopafstand natuur water. Uw naaste buren zijn Schotse Hooglanders, zij grazen de heide af. Buizerds, haviken, hazen en fazanten zijn vaste gasten. De ooievaars wijken niet van het erf. Reeën hebben een overnachtingsplaats in het bosje grenzend aan tuin en heideveld. Dassen scharrelen rond. Uw rust is gegarandeerd.
Niet ver van het vakantiehuis stroomt de Reest. Deze kronkelende beek vormt de grens tussen Drenthe en Overijssel. Aan weerszijden zijn uitgestrekte natuurgebieden.